MARE NOSTRUM EN 10 PASSOS

1
FILOSOFIA

Mare Nostrum és un col·legi concertat fundat per una agrupació de pares en 1975, la seva ubicació privilegiada, enmig de la naturalesa i prop del Mediterrani, és un oasi ideal per a la formació de persones lliures, responsables i crítiques capaces de dissenyar el seu propi destí en una societat canviant, complexa i global.

2
OBJECTIUS

Estimular la curiositat, la creativitat i el sentit crític.
Integrar la cultura de l'esforç i la superació.
Aconseguir coneixements i relacionar-los amb els aprenentatges previs.
Desenvolupar una vida esportiva i saludable.
Fomentar la sociabilitat, el respecte a la diversitat i el respecte a la Naturalesa.

3
AULES ESPECIALITZADES

PSICOMOTRICITAT / PLÀSTICA / MÚSICA / TECNOLOGIA
/ BIBLIOTECA / ACOLLIDA / ATENCIÓ A LA DIVERSITAT

4
ACTIVITAT FÍSICA

I
Àrea d'Educació Física a l'aire lliure, dins de l'horari lectiu.
II
Activitats esportives en Primària
Multiesport en primer i segon, en equips mixtos, equips de bàsquet i futbol (cicles mitjà i superior que competeixen en les lligues comarcals i classes de ball per a tota la Primària).
III
Activitats esportives en l'ESO
Bàsquet i futbol sala en les lligues comarcals, sortides amb bicicleta de muntanya, running i classes de teatre.
IV
Participació en una lliga comarcal de cross, futbol i voleibol de platja; caminades per camins rurals, tenis de taula, carreres d'orientació, etc.
V
Jornada Esportiva del Mare Nostrum.

5
ANGLÈS

UNIVERSITY OF CAMBRIDGE ESOL EXAMINATIONS
En el 2012 creem l'English Club. Preparem i realitzem els exàmens d'anglès de la Universitat de Cambridge, facilitant que els alumnes adquireixin titulació oficial de nivells d'anglès homologables en tota la Unió Europea (MECR – Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües).

6
COMPETÈNCIA DIGITAL

L'ordinador com a eina. Aconseguir el domini de les competències necessàries per a accedir de manera autònoma i crítica a les tecnologies digitals de la informació i la comunicació: ordinadors, pissarres digitals, projeccions a l'aula, formació a l'aula d'informàtica, utilització de l'entorn d'aprenentatge virtual del Col·legi (Moodle), partners de Google for education, etc.

7
BUS ESCOLAR

L'autobús escolar disposa de dues línies, una que arriba fins a Roda de Berà, l'altra travessa el centre de Tarragona i arriba fins a La Canonja.

8
MENJADOR

Menjador, cuina pròpia i personal especialitzat. Els alumnes celíacs o amb diverses al·lèrgies alimentàries disposen de menús especials. L'organització mensual dels menjars es realitza per un metge nutricionista.

9
ACOLLIMENT MATINAL

Amb l'objectiu de facilitar la conciliació de l'horari familiar i escolar, Mare Nostrum ofereix l'acolliment des de les 8 h del matí.

10
HORARIS

Educació Infantil

De 9 a 12 h i de 15 a 17 h

Al migdia els més petits mengen i realitzen extraescolars de relaxació i/o migdiada.

Educació Primària

De 9 a 13 h i de 15 a 17 h

Al migdia tenen menjador i després: taller de disciplina positiva, multiesport, ball, diferents entrenaments esportius, classes d'escacs, activitats lúdiques en llengua anglesa, etc.

Educació Secundària (ESO)

De 9 a 13.15 h i de 14 a 17 h

Al migdia tenen menjador i activitats complementàries: estudi assistit i tècniques d'estudi, esports, informàtica, teatre, activitats musicals d'oci, lectura recreativa, etc.


VOLS VISITAR-NOS?

EMPLENA I ENVIA EL FORMULARI PER A CONCERTAR UNA VISITA Al CENTRE*QUIN CURS T'INTERESSA?

*camps obligatoris